Büyükşehir Trabzon’da yol sorunları her geçen gün artıyor. Merkez yollarda içerisinde olmak üzere tüm köy ve ilçe yolları harabeye dönmüş durumda.
BU duruma vatandaşlar ne kadar isyan etse de yetkililerden çözüm noktasında hiçbir ilerleme ve ümit verici açıklamalar göremiyor. Trabzon Ortahisar ilçesi Sevimli Köyü, Geçit Köyü(Mağmat), Derecik Mahallesi, Uğurlu Mahallesi, Karlık, Kaşüstü, Kalkınma başta olmak üzere hemen hemen her bölgede yollar patates tarlasına dönmüş durumda.

Bu konuda gazetemizi arayan Sevimli Köyü sakinlerinin İsmet Bayrak, Yaklaşık 8 yıldır köylerine asfalt beklediklerini söyledi. Yaklaşık 8 yıldır yollarının patates tarlası olduğunu söyleyen Bayrak, “Yıllardır bu yolda çamur çilesi çekiyoruz. Bize 8 yıl önce asfalt sözü verildi. Fakat o günden beri hiçbir icraat görmedik. Yetkililerle görüşme talebimizden olumlu bir cevap çıkmadı. Bu yolda ne araba gidebiliyor, nede vatandaş yürüyebiliyor. Bize reva görülen bu mu? Yetkililer bu konuya bir an önce el atmalı bu çamur deryasından bizi kurtarmalı” ifadelerini kullandılar.


TAKA