61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - Trabzon'un en kalabalık bölgesi olan Meydan Parkında, özellikle vatandaşların yürüyüş bölgelerinde ki hasarlar dikkat çekiyor. Buralarda yolların aydınlatılması ve görsel açıdan güzel görünmesi için takılan lambaların kabloları çıkarken, bazı bölgelerde parke taşlarının kırılması ise dikkat çekiyor. 

Bazı vatandaşlar bölgede meydana gelen hasarların resmen bubi tuzağı gibi durduğunu kaydederken vatandaşların ise yolda yürürken bu kablolara takılıp düşebileceği ifade ediliyor.
Hatırlanacağı üzere geçen hafta yaşlı bir kadın Meydan Parkında yürürken burada ki kablolardan birine takılmış düşmüştü. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının kolunun kırıldığı ifade edilmişti.

Çok sayıda çocuğun da ailesiyle birlikte  yer aldığı bölgede yaşanan bu durum ise endişe yaratıyor.  

Öte yandan Meydan İkinci etap çalışması Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ödemeleri tamamını yapmasına rağmen müteahhit firmanın eski borçlarından ötürü batması sonrası işin gecikeceği ifade edilmişti. Ağustos ayının son haftasında bitirileceği açıklanan Meydan Parkı ikinci etap çalışmalarının ne kadar gecikeceği açıklanmazken, işin bitiminin ardından parkta komple bir onarım çalışması yapılacağı ifade ediliyor.