Yayında adını duyunca şaşıran ve yakınlarının ikna etmesiyle sahneye çıkan Özlem Özkan, Baykan Demirci'nin telefon bağlantısı ile yaptığı evlilik teklifini kabul etti.

Rize Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında iftardan önce ve sonra gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, Necati Selvitop’un sunumu ile uydudan ulusal yayın yapan Kaçkar televizyonu tarafından ekranlara taşınıyor.

Mehteran takımının gösteri yaptığı dün akşamki etkinlikler sırasında alandaki canlı yayında kız arkadaşı Özlem Özkan’ı gören Baykan Demirci, Trabzon’dan telefonla arayarak canlı yayına bağlandı.

Baykan Demirci, "Orada sevdiğim bir insan var, ona evlenme teklif etmek istiyorum" dedi ve kız arkadaşı Özlem Özkan'ın adını verdi. Adını duyan ve şaşıran genç kız, yakınlarının ikna etmesiyle sahneye çıkarıldı.

Şoke olduğunu anlatan ve böyle bir teklif beklemediğini ifade eden Özlem Özkan evlilik teklifine, ‘evet’ cevabı verdi. Sunucu Necati Selvitop ikiliyi tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Ramazan etkinliklerini takip eden vatandaşlar çifti bir süre alkışladı.