AK PARTİ OF İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Of ilçe teşkilat danışma meclisi toplantısı Of Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Of Belediye Başkanı Murat Saral, , İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, belde belediye başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı. 

GÜNNAR: “BÖLGEMİZDE ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK ARTIYOR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar konuşmasında çözüm süreci çalışmalarına değinerek, "Karadeniz ve Ege bölgesindeki destek yüzde 50 seviyelerine çıktı. Bu daha da artarak devam edecek. Bu destek diğer bölgelerde yüzde 90'lara ulaştı. Muhalefet eleştiri yapmaya, biz ise çözüm üretmeye devam ediyoruz. Ayrıca NATO tarafından Afganistan’daki

Askerlerin değişimi için Trabzon Limanının kullanılması eleştiriliyor.  Bunun ne gibi sakıncası olabilir. Sakıncanın aksine Turizm canlanır” dedi. Yerel seçim sürecinin başladığını da belirten Günnar, "Çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. Benim Of ve Trabzon'dan zerre şüphem yok ama yine de sıkı bir çalışma yapacağız. Oy oranımızı en üst seviyeye taşımak için gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.