61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mevkiinde DENTOMED Diş Hekimliği Kliniği görkemli bir açılışla hizmete girdi.

GENİŞ KATILIM OLDU
Açılışa Klinik sahibi Diş Hekimleri Dt. Hüseyin Üçüncü, Dt. Bülent Hasan Yılmaz, Dt.Tülay Çakmak Akgündüz, Dt. Ruhi Nalçacı, Dt.Gökhan Seçkin’in yanı sıra Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonsporlu oyuncu Berat Özdemir, DENTOMED Diş Hekimliği Kliniği ortakları ile davetliler katıldı.

İLÇENİN VİZYONU AÇISINDAN ÖNEMLİ
Açılışta konuşan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Böyle bir işletmeyi açtığım için çok mutlu oldu. İlçemize böyle bir yatırım yaptıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlçenin vizyonu açısından bu yatırımların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz de her daim yanlarındayız” dedi.

DİŞ HEKİMLERİ PANDEMİDE ÖNEMLİ ROL OYNADI
İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, “Gerçekten sağlıkta özellikle son 2 yılda ciddi travmalar yaşadık. Diş hekimleri de olmak üzere ciddi sıkıntılar yaşandı. En yoğun teması olan meslek grubumuz olarak diş hekimlerini hem sahada hizmette geride tutmak zorunda kaldık. Hem de filyasyon hizmetlerinde önde tutmak zorunda kaldık. Filyasyonda da çok ciddi eforlar ortaya koydular ve güzel hizmetler yaptılar. Bekleyen vakalarımız oldu. Şimdi pandeminin bitme aşamalarında yoğunluk nedeniyle fakülte ve kamu ile özel kliniklerde vaka yoğunluğu yaşamaktayız. Bu yoğunluğu ortadan kaldırabilmek ve ağız ve diş sağlığı problemlerini giderebilmek adına bu tür kliniklere ihtiyacımız var. İnşallah bu tür mekanlar daha da artacaktır. Tesisin açılması sürecinde herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU TÜR TESİSLER ÇOĞALMALI
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, “DENTOMED firması ilk defa burada açılmıyor. Meydan’da zaten faaliyetini sürdürüyordu. Bölgesel olarak sadece hizmet vermiyorlar, yurt dışından da müşterileri gelmektedir. Hem yerelde hem uluslararası hizmet veren firmaların çoğalması hizmet ve marka yönünden önemlidir. Bu tesisi açanları ve sağlıkla yürütüp bu günlere taşıyanları tebrik etmek lazım. Bu tür tesislerin de her alanda çoğalmasını yatırımcılardan bekliyoruz” dedi.

DÜNYADA DİŞ HEKİMLİĞİ NEREDEYSE BİZ DE ORADAYIZ
DENTOMED ortaklarından Dt. Hüseyin Üçüncü, “2006 yılında ilk Meydan’da 3 diş hekimi klinik açarak bu yola girmiştik. 2022 yılına geldiğimiz zaman 2 klinik, 2 şube, 19 koltuk ve 35 doktor ve personel kadro ile yolumuza devam etmekteyiz. 15 senelik birikimimizi bu şubeye aktardık. Dünyada diş hekimliği neredeyse biz de bu şubede oradayız. Dünya artık dijital diş hekimliğine döndü. Biz de bu şekilde bütün yatırımlarımızı yaptık ve hatalarımıza hizmetimizi sunuyoruz. Yomra için güzel bir yatırım oldu. Hedeflerimiz devam ediyor. İnşallah 2. 3. şube bu şekilde devam edeceğiz. Dostlarımızla, büyüklerimizle biz bu seviyeye geldik. Tekrar teşekkür ediyorum. Burada şu anda 9 koltuğumuz var. 15 tane de personel çalışıyor. İleride bu sayı artacak” ifadelerini kullandı.

DENTOMED İLE RÖPORTAJIMIZ İÇİN TIKLAYIN