61Saat Haber Servisi -Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mahmut Günay saldırıya uğradı.

Gelen bilgilere göre randevusu olmayan bir hasta tarafından saldırıya uğrayan Mahmut Günay’ın parmağında kırık oluştuğu öğrenildi.

TABİPLER ODASI’NDAN AÇIKLAMA

Trabzon Tabipler Odası'ndan yapılan açıklamada olaya tepki gösterildi. Açıklamada  “Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mahmut Günay bu akşam 15.50 sularında poliklinik hizmet verirken randevusu olmayan bir hasta tarafından saldırıya uğramıştır. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkta şiddetin bir an önce sona ermesi için somut adımlar atılmasını bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

BİR AÇIKLAMA DA USTA’DAN…

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, "Malesef yine bir doktorumuz saldırıyla karşı karşıya kaldık. Hekimimizin elinde bir yaralanma mevcut; belki ameliyat olması gerekecek. Bu olaylar oldukça ve toplum bu tür aciz, karaktersiz insanları içinde barındırdıkça kaybeden yine toplum olacaktır. Yazıklar olsun bu kişilere." dedi.