61SAAT- Trabzonn Uzunsokak Royal Sineması arasında faaliyet gösteren bir düğün salonunda bu akşam saatlerinde kavga çıktı. A G. ile A.K.'nın düğününün çıkışında meydana gelen kavganın henüz neden çıktığı bilinmezken, vatandaşların olayı bildirmesi üzerine çok sayıda polis bölgeye sevk edildi.

Düğün çıkışı meydana gelen kavgada yaralıların da olması üzerine Ambulanslarında sevk edildiği kavgada 4 kişinin yaralandığı kaydediliyor.

Yaşanan arbedede gelin ve damat bir birlerini kaybederken, gelin A.G.'nin hem kendi akrabalarına hemde damat tarafının akrabalarına "Ne olur yapmayın!" diye seslenmesi dikkat çekti.



Kavgada gelinini kaybeden damat A.K. ise herkese gelin A.G.'nin nerede olduğunu sordu. Gelinin, akrabaları tarafından Çarşı Polis Merkezinde olduğu yönünde bilgisini alan damat, koşarak buraya giderken ne yazık ki eşini burada bulamayınca yeniden düğün salonuna geldi.

Ancak gelin A.G.'nin kavga sırasında ağabeyi tarafından araca bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Ancak ağabeyin gelini uzaklaştırması ortamı yeniden gerdi.

Yeniden çıkan kavgaya polis müdahale ederken olay sakinleştirildi. Düğün çıkışı yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.











Kaynak: 61saat.com