Darıca beldesi Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen kazada, Hakan D. (31) yönetimindeki 61 HC 886 plakalı otomobil, emniyet şeridinde yürüyen Burak (22) ve kuzeni Ömer Taner Özaydın'a (21) çarptı. Kazada ağır yaralanan Burak ve Ömer Taner Özaydın, kaldırıldıkları Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından sürücü Hakan D'nin polise teslim olduğu bildirildi.

KUZENLERTOPRAĞA VERİLDİ
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 2 kuzen, toprağa verildi.
Kazada yaşamını yitiren kuzenler Burak (22) ile Ömer Taner Özaydın (21) için Yeni Mahalle Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, vefat eden kuzenlerin yakınları, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kuzenlerin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Darıca beldesinde toprağa verildi.
Darıca beldesi Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen kazada, Hakan D. (31) yönetimindeki 61 HC 886 plakalı otomobil, emniyet şeridinde yürüyen Burak ve kuzeni Ömer Taner Özaydın'a çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Burak ve Ömer Taner Özaydın, kaldırıldıkları Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.