Akçaabat Yıldızlı Beldesi TOKİ Konutları yanında hizmete giren Akpınar Yıldızlı Restaurant’ın açılışına, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Suat Hacisalihoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Ali Bakal, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değermenci, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf kefalet Odası Başkanı İsmail Bulut, Sanatçı Sinan Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Türkiye’nin değişen ve gelişen yüzünü bu mekanlar ile anlaşılabileceğini belirtti. Ulusoy “Akçaabat’ta son dönemde güzel açılışlar yapıyoruz. Şimdi yine bu işyerlerinden güzel bir lokantamızı bölgemizin ve turistlerimizin hizmetine sunuyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.
Açılışta konuşan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a ve bölgeye turistik manada çok güzel bir müessese kattıkları için girişimcileri kutluyorum dedi.

Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın yeme-içme sektöründe öncü olduğunu belirtti. Türkmen “hepinizin bildiği gibi Akçaabat yeme-içme sektöründe ön plana çıktı. Şimdi bu mekânlara yeni birisini daha ekliyoruz. Bu mekanın manzarası çok müthiş. Aynı anda Sera Gölü, Trabzon’u ve Karadeniz’i izleme imkanı bulabiliyoruz. Emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.
Açılış sonrası ünlü sanatçı Sinan Yılmaz ve yöresel sanatçılar bir konser verdi. Konserde çok sayıda vatandaş horon ve kolbastı oynadı.