17.10.2013 Perşembe günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de kuvvetli Güney Ege ve Batı Akdeniz'in batısında yer yer çok kuvvetli olarak görülmesi bekleniyor.

18.10.2013 Cuma Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Malatya, Elazığ, Tunceli, Gaziantep, Kilis, Adıyaman çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Batı Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olarak görülmesi bekleniyor.

19.10.2013 Cumartesi Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Bitlis, Siirt ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olarak görülmesi bekleniyor.

20.10.2013 Pazar Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak yağmurlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Göller yöresi, Batı karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında sabah saatlerinde sis görülecek.

Hava sıcaklığının bugün batı bölgelerde, Cuma ve Cumartesi günü yurt genelinde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın Perşembe İç ve batı bölgelerde güneyli yönlerden kuvvetlice yağış anında yağışla birlikte yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.