61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon’da bir kadın giyim mağazasında hırsızlık anı kameralara yansıdı. Mağaza çalışanlarının ürünleri düzeltirken farkettiği hırsızlık sonrasında, konu adli birimlere taşındı. Hırsızlığa karıştığı iddiasıyla 2 kadının aranıyor. 

Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Ortahisar İlçesinde Uzunsokak’ta bulunan bir kadın giyim mağazasında meydana geldi. Kadınlara yönelik abiye ürünler satan bir mağazada iş yeri çalışanları ürünleri düzeltirken 2 elbisenin bulunması gerektiği yerde olmadığını fark etti. Bunun üzerine güvenlik kameralarını kontrol eden çalışanlar, ilginç bir görüntü ile karşılaştı. 
Kameraya yansıyan görüntülere göre 2 kadından biri askıdan aldıkları elbiseyi deneme bahanesiyle kabine giriyor. Ancak kabinde kalan kadın bir süre sonra elbiseler olmadan dışarı çıkıyor. Ardından dükkanda gezinen 2 kadın hiç bir şey olmamış gibi dışarı çıkıyor. 
Kameralara izledikten sonra bu 2 kadının deneme bahanesiyle kabine girdikleri elbiselerin yerinde olmadığını fark eden çalışanlar, durumu polise bildirdi. 
Güvenlik kamera görüntülerini polise veren mağaza sahipleri, 2 kadın hakkında hırsızlık iddiasıyla şikayetçi oldu. 
Yüzleri kamerada açıkça görülen kadınların eşgalinin belirlendiği polisin ise olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.