Edinilen bilgiye göre olay dün akşam iftar vaktinde sıralarında beldenin Mısırılı Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Marketin dış kısmında bulunan manav reyonuna ait çatı henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü bir anda yıkıldı. Çatının yıkılması üzerine panik yaşayan market çalışanları o esnada kaldırım çalışması yürüten işçiler ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yaklaşık 15 kişilik işçi grubu markete gelerek, market çalışanlarına saldırdı. Market dışında başlayan ve market içine kadar büyüyen kavga sonrası, market içinde birçok ürün kullanılamaz hale geldi. Kavga anı markete ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kavga sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri incelemelerde bulundu. Kavganın devam edebileceği ihtimali üzerine jandarma güçleri market önünde güvenlik önlemeleri aldı.

HABERE KONU GÖRÜNTÜYÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



İftar öncesi markette alış veriş yapan müşterilerin meydana gelen kavga esnasında panik yaşaması ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kavga sonrası kendilerine saldırdıklarını 5 personelinin yaralandığını ve bayan bir kasiyerinin de darp edildiğini belirten market müdürü Sinan Ayyıldız, "Bir anda marketin manav bölümündeki çatı yıkıldı. Çatı yıkan kişiler daha sonra bize gelip saldırdı. Resmen burada basıldık. Böyle bir şey olur mu? Kavgada 5 personelim yaralandı. Hatta bayan kasiyerimize de bunlar el kaldırdı, tokat attı birisi. Bu işi yapan kişilerden şikayetçi ve davacıyım" dedi. Kavga sonrası marketteki stantlarda bulunan birçok ürün kullanılamaz hale geldi.

Meydana gelen kavga sonrası markette 5 bin TL'lik maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.