Son kararname ile Çarşıbaşı Kaymakamlığına atanan Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Çarşıbaşı'daki vatandaşlara ve mesai arkadaşlarına seslenen Kaymakam Yılmaz “ Bu meslek atanmışlık mesleği değil, adanmışlık mesleğidir” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Yılmaz yaptığı açıklamada "Yeşilin ve mavinin ahenkle süslediği, bordonun ve mavinin tutku olduğu, yiğit ve fedakar insanların ilçesi, ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Çarşıbaşı ilçemizde Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 27.10.2019 tarihinden beri ilk günkü heyecanla hizmet etme gayreti içerisinde olmaktan onur ve şeref duyuyorum.

Ancak şunu belirtmek gerekir ki; 
“ Bu meslek atanmışlık mesleği değil, adanmışlık mesleğidir”

Benden önce Çarşıbaşı İlçemize hizmet eden, katkı sağlayan tüm Mülki İdare Amiri Meslektaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim.

Hizmetlerimizi yürütürken; kahraman şehitlerimizin emanetleri, gazilerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız bizim önceliğimiz olacaktır. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince hep yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Beraber görev yapacağımız bütün arkadaşlarımızın da buna uygun davranacaklarından asla şüphem yoktur.

Bu ilçede, aç ve açıkta kalan, evsiz-barksız, çaresiz, hasta, ilacını alamayan, velhasıl bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali ve günahı, herkesten önce benimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle en ağır mesuliyetini omuzlarında taşıyan idareci olarak, Cumhurbaşkanımız ve Devletimizin ilçedeki temsilcisi olarak Siz Değerli Hemşerilerimle iletişimimizi  güçlendirmek, gönül bağımızı sağlamlaştırmak için ve ilçemizin sorunlarını yakından takip etmek amacıyla , daha hızlı haberdar olmak ve çözmek için numaramı sizlerle paylaşıyorum. 

Sevgi, merhamet ve adalet rehberimiz olsun. Rabbim, bizi mahcup etmesin." ifadelerine yer verdi.