61SAAT HABER SERVİSİ 

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Bahçecik Mahallesinde bugün sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Genç erkek cesedi bölgede devam eden bir inşaatın zemininde ki demirlerin üzerinde bulunurken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiği belirlenen şahsın, kimliği ve ölüm sebebi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 

Edilinen ilk bilgilere göre : F.G (20)'nin uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ve arkadaşları tarafından olaydan 1 gün önce görüldüğü bildirildi. Arkadaşlarının iddiasına göre F.G'nin ailesinin durumundan çok etkilendiği pskilojisinin bozulduğu bilgisine ulaşıldı

Yapılan kontrollerin ardından ceset Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Şahsın ölüm nedeni ise Trabzon Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Gencin kimliği ile ilgili araştırmaların devam ettiği bildirilirken bölgede şahsı tanıyan hiç kimsenin çıkmaması ise dikkat çekti. Hayatını kaybeden gencin cesedinin bulunduğu inşaatta da çalışmadığı kaydedildi.