TRABZON’UN Of İlçesi'nde F.M.N. adlı genç kızla dünya evine giren Serkan İhtiyar (26), düğününü basan Raşit G. (19) tarafından sırtından vurulduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu (ATK) raporuna göre yarım metre mesafeden vurulduğu tespit edilen damadın kurşunlardan birinin sırtından girerek kalbine isabet ettiği belirlendi. Diğer kurşunların ise akciğere ve karaciğere isabet ettiği rapora yansıdı. 

Babası Annesini Öldürmüş

KAYIPLARA karışan Raşit G.’nin babasının da cezaevinde olduğu belirlendi. Baba Halil İbrahim G., boşandığı eşi Emine G.’yi 4 Mayıs 2009 tarihinde tabancayla vurarak öldürdükten sonra yargılandığı 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu arada Özkan İhtiyar’a (31) aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu için öldürülen Serkan İhtiyar’ın ise aldığı hapis cezası paraya çevrildi. 

Hapisteki Baba Soyadını Değişmiş

CİNAYETİN ardından duruşmaya tanık olarak çıkan Raşit G., annesinin olay günü babasına hakaret ettiğini ileri sürerek, babasının tahrik unsurundan yararlanmasını sağladı. Mahkeme, müebbet hapis cezası ile cezalandırdığı Halil İbrahim G.’yi tahrik ve pişmanlık unsurunu göz önüne alarak cezasını 16 yıl 3 ay hapse indirdi. Bu arada baba Halil İbrahim G., İhtiyar olan soyadını G., olarak değiştirdiği ortaya çıktı. 

TRABZON'UN Of İlçesi'nde F.M.N adlı genç kızla dünya evine giren Serkan İhtiyar (26), düğünü basan akrabası Raşit G. (19) tarafından horon oynarken sırtından vurulduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu (ATK) raporuna göre yarım metre mesafeden vurulduğu tespit edilen damadın kurşunlardan birinin sırtından girerek kalbine isabet ettiği ve ortaya çıktı. Diğer kurşunların ise akciğere ve karaciğere isabet ettiği belirlendi.

ARKADAN YAKLAŞMIŞ

Günbatımı adlı düğün salonun Serkan İhtiyar ve F.M.N.’nin mutlu birlikteliğe attığı ilk adım, düğünün bitimine dakikalar kala büyük bir acıyla sonuçlandı. Çiçeği burnunda damat hain bir saldırı sonucu sırtından yediği 4 kurşun ile genç yaşta yaşama veda etti. Gece boyunca mutluluğun zirve yaptığı düğünde, konukların teker terk etmeye başladığı düğünde gelin ve damadın yakınları son kez ayağa kalktı. Düğünü horunla bitirmek isteyen damada arkadan yaklaşan Raşit G. yarım metre mesafeden silahını ard arda ateşledi. Raşit G.’nin silahından çıkan kurşunlarla yere yığılırken kaçan saldırgan önünü kesmek isteyenlere ateş etti. Bir kişiyi de elinden yaralayan saldırgan, koşar adım düğünden kaçtı.

BABASI ANNESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Cinayetin ardından kayıplara karışan ve güvenlik güçleri tarafından her yerde aranan Raşit G.’nin babasının da cezaevinde hükümlü olduğu ortaya çıktı. Baba Halil İbrahim G., boşandığı eşi Emine G.’yi 4 Mayıs 2009 tarihinde tabancayla vurarak öldürdüğü ve yargılandığı 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Bu arada Özkan İhtiyar’a (31) aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu için düğününde öldürülen Serken İhtiyar’ın ise kazadan ötürü aldığı hapis cezasının paraya çevrildiği ortaya çıktı.

BABA SOYADINI DEĞİŞMİŞ

Cinayetin ardından duruşmaya tanık olarak çıkan Raşit G., annesinin olay günü babasına hakaret ettiğini ileri sürerek, babasının tahrik unsurundan yararlanmasını sağladı. Mahkeme, müebbet hapis cezası ile cezalandırdığı Halil İbrahim G.’yi tahrik ve pişmanlık unsurunu göz önüne alarak cezasını 16 yıl 3 ay hapse indirdi. Bu arada baba Halil İbrahim G., İhtiyar olan soyadını G., olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

4 YILDIR BİTMEYEN İNTİKAM HIRSI

Cinayetin altında ise 4 yıllık bir intikam duygusunun yattığı ortaya çıktı. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Serkan İhtiyar'ın 4 yıl önce aracıyla Raşit G.'nin amcaoğlu Özkan İhtiyar'a çarparak ölümüne neden olduğu belirlendi. Raşit G. ise bu olayın ardından akrabası Serkan İhtiyar'a intikam duygusu beslediği ve en mutlu gününde öldürmeyi kafasına koyduğu ortaya çıktı. Etrafındakilere Serkan İhtiyar'ı öldüreceğini söylediği iddia edilen Raşit G.'nin intikamını almak için Serkan İhtiyar'ı plan yaparak düğününde öldürdüğü ileri sürüldü. Gelin ise olaydan yara almadan kurtuldu. Kaçan katilin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

HİTLER HAYRANI ÇIKTI

Raşit G. Adolf Hitler’in hayranı çıktı. Raşit G., sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Adolf Hitler’in şu sözünü paylaşmış: “Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne ve meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar.            

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ - ENİS YILDIRIM