4 Ekim Perşembe günü meydana gelen kazada, Akçaabat’tan Derecik Beldesi istikametine seyir halinde olan Hasan K. (49) idaresindeki 61 TD … plakalı otomobil aşırı sürat ve yolun ıslak oluşu nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçerek takla attı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç, başına geleceklerden habersiz olan ve o esnada evine gitmek için kaldırımda yürümekte olan Muhammet Tütüncü’ye çarptı.

DERE YATAĞINA SAVRULDU

Çarpmanın etkisiyle Tütüncü dereye uçtu. Kaza sonrası hurdaya dönen araç sürücüsünün burnu bile kanamazken, olay yerine gelen vatandaşlar, kazada ağır yaralanan genci savrulduğu dere kenarındaki çalılıklar içerisinde buldu. Aldığı darbeler sonucu başından ve vücudunun pek çok yerinde kırıklar oluşan Tütüncü, ağır yaralı olarak çevredekilerin de yardımıyla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.



OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

3 AYLIK KIZI VARDI
Bir yıllık evli ve 3 aylık kız çocuğu babası olan Muhammet Tütüncü, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde 4 gündür yaşam savaşı veriyor. Kaza haberi üzerine Tütüncü için ailesi, arkadaşları ve komşuları hastaneye akın etti. Doktorlar yoğun bakımda tedavi gören Tütüncü’nün yaşamasının mucizelere bağlı olduğu söyledi. Muhammet Tütüncü’nün ailesi kazaya neden olan araç sürücüsü Hasan K. hakkında ise gerekli adli işlem yapılmamasını iddia ederek yaşanan duruma isyan etti.

AİLE DAHA ÖNCE DE 2 ÇOCUĞUNU TOPRAĞA VERDİ
Şadıman Tütüncü-Ali İhsan Tütüncü çiftinin tek erkek çocuğu olan Muhammet’ten yıllar önce doğan 40 günlük kız bebeğini kaybetmiş ve daha sonra hayata gelen 1 yaşında erkek bebeklerini geçirdikleri sağlık sorunları nedeniyle toprağa vermişti. Kaderin böylesi dedirten olaya isyan eden belde sakinleri söz konusu yolda pek çok kazalar meydana geldiğini, sürücülerin burada süratli araç kullandıklarını ve buna gerekli önlemlerin alınmadığını ileri sürdü. 4 gündür yaşam savaşı veren Tütüncü için hastane kapısında sabahlayan aile artık bir mucizenin gerçekleşmesi için dua ediyor.