Trabzon'un Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesi’nde acımasızca katledilen 28 yaşındaki Fatih Gedikli’nin katilleri tespit edildi. Gedikli’nin katillerinin iki arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

FAİLLER ARKADAŞLARI ÇIKTI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, Trabzon’u sarsan cinayeti 48 saat içerisinde aydınlatmayı başardı. Pazartesi günü dükkanı açan boyacı tarafından elleri ve ayakları bağlandıktan sonra işkence edilerek öldürülmüş olarak bulunan Fatih Gedikli’nin faillerinin arkadaşları olduğu ortaya çıktı.

PARMAK İZLERİ TUTUYOR

Van nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Çetin E. ve Bahtiyar A.’nın parmak izini bulan polis, şüphelilerin olayın yaşandığı günde Fatih Gedikli’nin dükkanına giriş ve çıkış yaptığı güvenlik kamera görüntülerinden tespit edildi. Cinayeti işlediği iddia edilen şüphelilerin maktul Fatih Gedikli ile birlikte yemek yedikleri hatta son 24 saati beraber geçirdikleri ortaya çıktı. Polis ayrıca iki şüphelinin 4 ay önce cezaevinden çıktığını tespit etti.

TELEFON SİNYALI İZLENİYOR

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, iki şüphelinin ikamet ettiği İstanbul ve nüfusa kayıtlı olduğu Van Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi vererek yakalanması istendiği öğrenildi. Polis, firari katillerin cep telefon sinyallerini de takip ettiği belirtildi. 

 Günebakış