61SAAT HABER SERVİSİ

AK Parti Trabzon'da ki ilçe kongreleri serisine Vakfıkebir İlçesi ile devam etti. Vakfıkebir İlçesi'nin 5. Olağan Kongresi Sabri Bahadır Kongre salonunda yapıldı.

VAKFIKEBİR İÇİN ÇALYIŞIYORUZ
Vakfıkekir İlçe Kongresi’nde söz alan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’da bir konuşma yaparak, ’15 yıldır Vakfıkebir’in kronik sorunu olan OSB sorununu çözdük, inşallah 2016 yılında arsa tahnsisine bu alanda başlayacağız. Bu aslında büyük bir problemdi.  Böyle için önemli bir yatırımdı. Yine Büyükşehirimizle birlikte Vakfıkebir’de 4,5 km yol çalışması yaptık. Yaylalarımıza yol bağladık. Mekansal Planlamadan sağlanan gelirle 400 bin TL’lik bir parke çalışması başlattık yürütüyoruz Gülbahathatun yol ile ilgil bölünmüşy yol çalışmasını başlattık. Ulaşıyabilir daha rahat bir ortamda hizmet alması için belediyemizde önemli çalışmalar yürütüyoruz.

Dava arkadaşlarımız şunu bilsin ki, başkan seçildik de iş bitmedi. Biz çalışıyoruz, sorumluluğumuzun bilincindeyiz’ ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE UÇUYOR, UÇUYOR
Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak ise Vakfıkebir İlçe kongresinde yaptığı konuşmasında belediye başkanı ve ilçe başkanının genç olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek ‘Herkes mutlu, niye Türkiye’yi son 12 yılda uçuran dünya devletleri arasına sokan, G-20’de lider ülke yapan şu anda Başkanı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu.
Eskinden IMF’nin müdürü gelirdi, hükümetin ayakları titrerdi. Tefeci bu ya. Hangi faizle, hangi vadi ile para vereceği belli değil. 6. avrupa büyük ekonomisi, 16. Dünya büyük ekonomisi. Nasıl oldu bu? Sizlerin sayesinde. Kaptan dümeni iyi kontrol edince bizlerde arkasından inançla gidince Türkiye uçtu. 62. Hükümetiz. Düşünün 18 ayda bir hükümet değişmiş bu ülkede. 12 yılda Türkiye her alanda uçuyor. Vakfıkebir’e neler yapıldıb OSB deyip geçmeyin. Türkiye her gün 700 bin gencini işe sokmak zorunda olurken 1.5 milyon kişiyi işe soktu. Trabzon Türkiye’nin işsizlik ortalamasının çok çok altında. Nedeni bu OSB’lerdir. Bunu başarmamızın nedeni sizlerin bize olan güvenidir. Kendinizle gurur duyun’ şeklinde konuştu.

SANDIĞIN PARDONU YOK
İYİ Kİ CHP VE MHP VAR

Trabzon’un 6 milletvekili olduğunu kaydeden Özak, ‘Bakın zamanında 6 dolar ile Trabzon teşviki kaybetmişti. Bize fakir dedilern. Şimdi Trabzon’da kişi başına düşen milli gelir 13 bin dolar. Allah’a şükür teşvik geldi. Çok büyük yatırımlar olmuyor ama olması gerekenleri yapıyoruz. Teşkilat olarak, belediye başkanı olarak kapımızın herkese açık olması gerekir. Yok o CHP’li, yok o MHP’li demeyeceksiniz. Sandığın pardon yoktur beyler. Trabzon’da bir Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP’li, CHP’li arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yüzde 71’in en az yüzde 10’u onlardan geldi. İyi ki CHP ver iyi ki MHP var. Onlara saygı duymamız lazım. Onlar bize zaman zaman seviyesiz eleştirilerde bulunsalarda bizim saygı duymamız lazım’ ifadelerini kullandı. Özak Türkiye’de yaşanan bazı olumsuzluklarla ilgili ise ‘6-7 Ekim’de Türkiye’de  bir olağanüstü hal oldu. Ama güçlü devlet olarak taviz vermedik. Hayır kardeşim herkes haddini bilecek dedik. Kamu düzenini koruyarak demokratik açılımıyı yapacağız. Parayı zamanı ve insanı iyi yönetirsen, kul hakkını savunursan kazanırsın, herkese de yardım edersin.  Biz bunu yapıyoruz. Türkiye’nin kaderi Ak Parti’nin kaderidir diyor Sayın Davutoğlu. Onun için bu bayrak yarışında kimsenin darılmasına gerek yok’ şeklinde konuştu. Divan Başkanlığını Hayati Er'in yapıtğı ve tek liste ile gidilen Ak Parti Vakfıkebir İlçe kongresinde mevcut başkan Enver İskenderoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.


YÖNETİM KURULU LİSTESİ