61SAAT HABER SERVİSİ

Çin’den başlayarak, tüm dünyaya yayılan Türkiye’de de etkisi gösteren Koronavirüs, Trabzon’da bugün bir can daha aldı. Trabzon’da bugün sabah saatlerinde Koronavirüsüne bağlı olarak  4 kişi hayatını kaybettiği belirtilirken, salgının başladığı günden beri toplam ölüm sayısı ise 9’a ulaştı. 

Çin’den başlayarak Türkiye’de dahil tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, Trabzon’da da can kayıplarına neden olmaya devam ediyor. 
Türkiye’de salgının ilk başladığı günden bugüne 2’si Gümüşhane’den sevkli  5 kişi hayatını kaybederken 24 saat içinde neredeyse o rakama ulaşıldı. 
Trabzon’da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabah saatlerinde 3 kişi peş peşe hayatını kaybederken öğleden sonra da 1 kişi yaşama veda etti. 
Sabah saatlerinde ilk olarak 77 yaşında ki N.Ş. ardından 87 yaşında ki Ö.P. ve 60 yaşındaki K. A. Hayatını kaybetti. Bugün öğleden sonra ise 87 yaşındaki Y. A.’nın hayatını kaybettiği bildirildi. 
Trabzon’da bugün son 24 saat içinde 4 kişi hayatını kaybederken, Koronavirüs salgınından başladığı günden bu güne ilk defa bu kadar kişi 1 günde hayatını kaybetmiş oldu.

ÖNCE OĞLU, SONRA BABASI ÖLDÜ
Akçaabat nüfusuna kayıtlı Ö.P.’nin yine geçtiğimiz günlerde Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden emekli beden öğretmeni 61 yaşındaki A.P.’nin babası olduğu ifade edildi. 

TRABZON EN FAZLA ÖLÜM OLAN İLK 3’TE

Bugün yaşanan 4 ölümle Trabzon ne yazık ki illere göre en fazla ölümün yaşandığı 3 il arasına girdi. Dün açıklanan bu sıralamaya göre İstanbul 117 ölümle ilk sırada gelirken, İzmir 18 ölüm ile 2., Kocaeli ve Trabzon 9 ölümle 3.  sırada yer aldı. 

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, 'Trabzon'da vakalar Fransa ve İstanbul menşeili'