61SAAT HABER SERVİSİ-Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Pazarkapı Mahallesi’nde ünlü bir market zincirinde meydana geldi. Marketin genel müdürü olan M.E. polise verdiği ifadesinde marketin kamera görüntülerini incelediğinde yüzleri maskeli ve elerinde eldiven bulunan 3 şahsın bir araçla iş yerinin önüne geldiğini kaydetti.

Burada şahısların araçtan inerek önce camdan iş yerinin içerisini kontrol ettiklerini ardından ise kapıyı açmaya çalıştıklarını kaydetti. Ancak kapıda kilit olduğunu fark eden hırsızlar bunun üzerine de tekrar araca dönerek aldıkları levye ile kapı kilidini 1 dakikada kırarak işyerine girdiklerini ifade eden market müdürü M.E. sonrasında ise şahısların içeri girerek 25 saniyede çelik kayası alıp aracın arka bagajına koyduklarını ifade etti.

Kamera görüntülerinden aracın marka ve modelinin tespit edildiğini ifade eden M.E. kasanın içerisinde ise 2 bin 200 TL para bulunduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis yüzleri maskeli, elleri eldivenli 3 hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Aracın modelinin incelenerek bölgede ki güvenlik ve mobese kamera görüntülerini karşılaştıran polis aracın plakasını tespit etti.

Şahısların yakalanması ise çalışmalar devam ediyor.