TTSO’nun 35 meslek komitesi arasında yer alan 7. Grup Meslek Komitesi Ev Ve Büro Mobilyaları ile Dekorasyon Eşyaları İmalatı ve Ticareti gurubundaki üyeler geleneksel olarak tekrarladıkları iftar programını bu yıl Şahbazoğlu Restoranda gerçekleştirdiler.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, iftar programına katıldığı mobilya imalatçılarının en aktif meslek komitelerden biri olduğunu söyledi. Mobilya imalatının Trabzon’da önemli bir yerde olduğunu vurgulayarak sektörün sorunlarının yakından takip edildiğini söyledi.  Mobilya sektörünün yurt dışına açılma girişimlerinin yürütüldüğü sektörde kümelenme çalışmalarının da başarıyla devam ettiğini aktardı.


Başkan Hacısalihoğlu, mobilya sektörünün Trabzon ekonomisinde ayrı bir yeri bulunduğunu, kalite yönünden de aranılan bir imalata sahip olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender, Meclis Üyesi Suat Bayraktar, Meslek Komitesi Başkanı Vedat Muhçu, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Yusuf Aynacı Meslek Komitesi Üyesi Mustafa Sarı’dan oluşan meslek gurubunun organizasyonu ile iftar programına 140’a yakın üye katılım sağladı. Aynı mesleği icra eden üyeler iftar programında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.