61SAAT HABER-İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmekte olduğu bir soruşturma kapsamında hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalama emri bulunan Ç.Y. isimli şahsın Trabzon'da olduğu anlaşılınca yakalanması ve ikamet ile iş yerinde arama yapılmak istendi.

Bu kapsamda Trabzon Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışma sonrasında Ç.Y. isimli şahıs içerisinde bulunduğu araç ile takibe alındı. Durdurularak gözaltına alınmak istenen Ç.Y. bu sırada kendisini takip eden Trabzon Emniyet Müdürlüğüne ait araca çarparak zarar verip yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Zağnos Vadisi çevresinde meydana gelen olay sonrasında, şahıs yaya olarak kaçarken polisin müthiş bir takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli Ç.Y.'ye ait araçta ve ikametinde yapılan aramada ise 7 adet ectasy hap ve 17,44 gr. kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli Ç.Y. hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve mala zarar vermek suçlarından adli işlem yapılmış olup, şahıs hakkındaki yakalama emri sebebiyle tutuklanarak Bahçecik Cezaevine teslim edilmiştir.

KAYNAK: 61SAAT.COM