SERVİSDE HEMŞİRE DÖVDÜ İDDİASI
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ufuk S., 14 Eylül 2009 tarihinde çocuğunu getirdiği KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hemşire Gülden A. ile oda değiştirme yüzünden tartıştı. Tartışmanın ardından Gülden A.'nın sol omzuna iki yumruk attığı ve 'Kes sesini siz sağlık personel bu nedenle çok dayak yersiniz. Sen bu kafayla çok dayar yersin" dediği iddia edildi.

POİSİ, POLİSE ŞİKAYET ETTİ
Dayak yediği ve hakarete uğradığnı ileri süren hemşire Gülden A. polis memuru Ufuk S.'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Savcı Yüceler Arslan, polis memuru hakkında basit yaralama ve hakaret iddiasıyla 6 yıla kadar hapis istemiyle hazırladığı iddianameyi 2. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi.

POLİS İDDİALARI RETTİ
Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkamesi'nde hakim karşısın çıkan polis memuru Ufuk S., hakkında ki iddiaları reddetti. Beraatını kabul talep eden Ufuk S. ceza alması durumunda hükmün açıklanmasının geri bırakılması yasasından faydalanmak istediğini söyledi. Hemşire Gülden A. ise şikayetçinden vazgeçti ve tazminat davası açmayacağını söledi. Ufuk S.'nin eşini tanık olarak dinleyen mahkeme, diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. 

Kaynak: Günebakış - Enis Yıldırım