61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’da 2 gün önce meydana gelen ve 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Trabzon’da geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklı meydana gelen olayda  İ.C. adlı şahıs dükkanlarının önünde oturan C.A. ile yeğeni N.A.’yı yaraladı. Olayda kamera görüntülerinde de görüldüğü üzere silahların ateşlenmesinin ardından kısa bir boğuşma yaşandığı görülüyor. 

Kendilerine silahla saldıran İ.C. adlı şahsın elinden çevredekilerin de yardımı ile silahını alırken bu sırada saldırıda bulanan şahsında yaralandığı görülüyor.
Olayla ilgili bugün bir açıklama yapan C.A. olayın daha önce Kalkınma Mahallesinde meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olaydan kaynaklandığını söyledi.
Ancak olayın 5 yıl önce meydana geldiğini ifade eden C.A. kendilerinin diğer aileye barış elini uzattığını fakat onların bu eli tutmadığına dikkat çekti. Olayda şahsa kendilerinin müdahale etmemesi durumunda en az 5 veya 4 ölünün meydana gelebileceğini ifade eden C.A.,
“Neden 5 yıl sonra?, Bu olayın arkasında kimler var?, Beni hiç tanımayan İ.C. neden beni öldürmek isedi?” sorularını sordu. 



TRABZON'DA SİLAHLA YARALAMA OLAYI paylaşan: 61saat