61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kalkınma Mahallesi Farabi Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde tartışmanın arasında kalan Can Ö. silahla vurulmuş Can Ö.’yü vuran Atakan İ. ise olay yerinde bulunan araca binerecek olay yerinden kaçmıştı.

Can Ö.’yü bacağından silahla yaralayan Atakan İ. polis ekiplerinin çalışmaları sonucu bugün öğlen saatlerinde silahıyla birlikte yakalandı. Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirilen Atakan İ. buradaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilecek.

OLAY NASIL OLMUŞTU.

 Görgü tanıklarının ifadesine göre Kalkınma Mahallesindeki bir kafede bir grup ile  başka masada oturan Atakan İ.'nin de içinde bulunduğu grup arasında bakışma yaşandı. Bakışma daha sonra kafenin dışında kavgaya dönüşmüş olay yerinden geçmekte olan Can Ö. isimli genç ise bacağından silahla vurulmuştu. 

Can Ö. kanlar içerisinde yerde yatarken ilk müdahalesini olay yerinden geçen bir doktor yapmıştı. . KTÜ Farabi Hastanesine kaldırıldı. Can Ö’nün durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerinde inceleme yapan polis 3 boş kovan buldu.

FOTOĞRAFLAR VE HABER İÇİN TIKLAYIN