61SAAT HABER SERVİSİ

LEVENT USTABAŞI - SEDEF ÇÖPCÜ

Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle Trabzon'da bayraklar yarıya inidirİlirken çeşitli eğlence etkinlikleri ve sosyal aktiviteler de iptal edildi

Edilmeyenlerden biri de bugün Yenimahalle  Trabzon İpek Yolu Fuar merkezinde açılan 3. Karadeniz Mobilya fuarı oldu. 40 kadar mobilya firmasının katıldığı fuarın açılı siyah kurdeleyle açılırken ilgi de çok az oldu.

Fuar alanı Soma'da ölenlere dua yapılarak açılırken konserler ve 3 müzikli aktiviteler de iptal edildi.

'Soma'daki maden faciası Allah'ın lütfudur'

 Soma'da yaşanan maden faciasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu ilginç bir yorum yaptı. 3. Mobilya Fuarı'nda 61saat TV'nin sorularını yanıtlayan Aydoğdu, "Hiç bir hükümet hiçbİr başbakan kendi vatandaşının böyle bir kaza olmasını arzu etmez. Burada ihmalin olduğunu düşünmüyorum bu bir Allah'ın lütfudur. Hatalar yapılmışsa yada ihmal söz konusuysa mutlaka bunun araştırılacağını ve gerekenin yapılacağını düşünüyorum" dedi.

PROTOKOL PEMBE ARABADA 

Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Firar Bayrak, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu fuardaki bir organizasyon şirketinin evli çiftler için sergilediği pembe tarihi arabaya binmeleri dikkat çekti.