61 SAAT HABER SERVİSİ – Trabzon Şöförler ve Otomobilciler Odası üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Çok sayıda misafirin katıldığı iftar programına AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş muhtarlar , oda başkanları. STK temsilcileri, şöförler ve üyeler katıldı.

İftar programında konuşan Trabzon Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta “Trabzon insanını her gün sırtında taşıyan büyük esnafı hepiniz hoşgeldiniz. Buraya çıkarken ilk sözüm yalan söylemeyeceğimi söyledim, rabbime kürler olsun bana inandınız. Emanetiniz başım üstündedir. “
Trabzon Milletvekili Salih Cora “Yakın bir süreçte cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi yapılacaktır.Şu iki buçuk yıllık dönem içerisinde bir çok terör olaylarıyla karşı karşıya kaldık. Sizlerin iradesiyle, büyük bir darbe girişimini bastırdık. Sizlerin milletvekili olarak sizleri yalnız bırakmadık.Bu süreçte RecepTayyip Erdoğan’a sahip çıkalım. Yatırımlar yarım kalmasın. Terörle mücadele yarım kalmasın, Kandil’e bayrağı asacağız.”

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “Yaklaşık 15 günden beri sürekli Trabzon’dayız. Şöför esnafımızın bazen gülümseyerek bazen korna çalarak destek vermesi bizi motive etmiştir. 24 Haziran seçimleri cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisidir. Biz bu seçimler öncesinde ülkemizde yaşananları 2002 ve öncesinde biliyoruz. Şöyle 2002 öncesine gittiğimiz zaman 28 Şubatları hatırladığımız zaman tankların sokaklarda yürüdüğümü biliyoruz.

Ülkemizde ve dünyada krizler devam ıediyor, ama ülkemiz bu krizlerden en az etkilenenlerden birisi. Türkiye’nin büyümesini gelişmesini istemiyorlar. Türkiye islamın son karesi olarak görülen bir ülke, Türkiye’nin rotasını artık millet çiziyor. Türkiye gelişti gelişmeye devam ediyor. T ürkiye artık geriye dönemeyecektir.Metin Paşamızın apoletlerini çıkaracak diyenlere Trabzon cevabı verecektir.