61SAAT HABER SEVİSİ- Samet Emirzeoğlu

Trabzon’da bir vatandaşın korona iddiası adeta şok etkisi yarattı.

RUSYA’DAN TRABZON’A DÖNDÜ

Rusya’da çalışan 54 yaşındaki M.S., geçtiğimiz günlerde Trabzon’a dönerek kendini ikinci bir evinde karantina altına aldı.

ŞÜPHELER ÜZERİNE AİLE HEKİMİ ARANDI

Trabzon’a gelmeden önce Moskova’da test yaptıran ve negatif sonucu alan M.S., 12 Haziran Cuma günü akşamı aile hekimini arayarak kendisinde korona belirtileri olduğunu söyledi. 

HAÇKALI BABA’YA GÖTÜRÜLDÜ

Aile hekiminin isteği üzerine akşam saatlerinde ambulans ile evinden alınan M.S., Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

‘BURADA TEST YAPMIYORUZ’ DENDİ

Acil Servis’te görevli doktora korona belirtileri nedeniyle şüphelendiğini ve test yaptırmak istediğini söyleyen M.S.’ye ‘Biz burada test yapmıyoruz’ cevabı verildi.

ÖZEL HASTANEYE BAŞVURDU

Acilde ateşi dahi ölçülmediği ve pandemi hastanesine sevk edilmediği iddiasının ardından evine geri dönen M.S., 13 Haziran Cumartesi günü özel bir hastaneye başvurdu. 

ERTESİ GÜN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Özel hastanenin Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkinin ardından bu hastaneye giden M.S.’nin koronavirüs testi aynı günün geç saatlerine pozitif çıktı.

PANDEMİ HASTANESİNDE TEDAVİ ALTINDA

Testin sonuçlanmasının ardından evinden ambulansla alınan M.S., pandemi hastanesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLACAK

Ailenin sorumlular hakkında şikayetçi olacağı belirtildi.