61 SAAT HABER SERVİSİ- Trabzon’da Z.B. isimli vatandaş bugün sabah 05.30’da evden ayrıldı. Bir süre dışarıda olan Z.B.  evinden çıkan ik kişiyi görüp eve girdi. Evinde bir şeylerin çalınıp çalınmadığını kontrol eden Z.B. pantolonun cebinde bulunan Bin TL paranın çalındığını tespit edince polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Olayla ilgili araştırmaya başlayan polis ekipleri bölgede yaptığı çalışmalar sırasında ağaçlık bölge içerisinde şüpheli gördükleri Y.E.T ve N.K’yı bir adet Sig Sauer marka seri numarası tabanca, 1 adet şarjör, 8 adet 9 mm çapında fişek, 1 çift plastik eldiven ve 1 adet el fenerini gömerken yakaladı. Polis ekiplerine yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemelerde herhangi bir ize rastlamadı.

Gözaltının ardından savcılığa sevk edilen şüpheliler ve şüphelilere yardım ettiği tespit edilen Y. B. isimli şahıs gözaltına alınarak mevcutlu olarak sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.