TRABZON’UN Esentepe Mahallesi’nde yaşayan ve şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Serkan O. (35) önce gün sinirlerine hakim olamayınca, sokakta yürüyen iki masum vatandaşı sırtından bıçaklayarak kaçtı. Polisin ısrarlı takibi sonucu yakalanan Serkan O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serkan O.’nun yakınları, tedavi için savcılığa başvuracağı ve Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevkini isteyeceği öğrenildi. 

TRABZON’UN Esentepe Mahallesi’nde yaşayan ve şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Serkan O. (35) önce gün sinirlerine hakim olamayınca, sokakta yürüyen iki masum vatandaşı sırtından bıçaklayarak kaçtı.

YAKLAŞTI VE BIÇAKLADI

Trabzon’da akıllara durgunluk bir iki ayrı olay yaşandı. Önceki gün öğle saatlerinde evden çıkan Serkan O. adlı kişi, Yenicuma’da Y.Y., adlı kişiye arkadan yaklaştı ve bıçaklayarak kaçtı. Y.Y.’yi bıçakladıktan sonra evine dönen Serkan O. bir süre sonra yine evinden çıkarak Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi önünde geldi. Burada bir müddet bekleyen Serkan O., yoldan geçmekte olan A.I., adlı kişi yaklaştı ve sırtından bıçakladı. Olayın ardından kaçmayı başaran Serkan O., tekrar evine döndü.

POLİS YAKALADI HAKİM TUTUKLADI

Polis yaptığı arama sonrasında Serkan O.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Nöbetçi savcılığa çıkartılan Serkan O. iki kişiyi bıçaklayarak yaraladığı gerekçesiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serkan O.’nun yakınları, tedavi için savcılığa başvuracağı ve Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevkini isteyeceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.