61SAAT HABER SERVİSİ -Türkiyeyi Macaristanda düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasında temsil eden 102 sporcu arasında bulunan ve tek altın madalya kazanarak ülkemize Dünya Şampiyonluğu getiren Nagihan Kalyoncu, 60 kiloda Dünya 2.si Erdal Turan, 57 kiloda Dünya 2.si Nizam Turan veile Dünya 3.sü Remzi Mert Küçükcelep antrenörleri ve daha önce Kick Boksta Türkiye Şampiyonu olan Sabriye Şengül birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisini ziyaret etti.

Kupasıyla birlikte Büyükşehir Belediye Meclisini ziyaret eden Nagihan Kalyoncu ve diğer sporcular meclis üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Burada konuşan Sabriye Şengül, bir de sitemde bulundu. Sabriye, Türkiyede ve Trabzonda sporculara gösterilen ilginin sadece Futbol ile sınırlı kaldığına dikkat çekerek diğer branşlara da destek verilmesini istedi.

Dünya 3.sü Küçükcelep, kendisinin sabahları çalıştığını ve akşamları da antrenmanlarını yaptığını kaydederek destek verilince daha büyük başarılara imza atabileceklerini kaydetti.

Nagihanda İyi ki şampiyon oldum derken kendisine verien destekten ve ilgiden ötürü teşekkür etti.

Başarı gösteren sporculara Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından hediyeleri verilirken buralarda meclis üyeleri sporcuları alkışlarla onurlandırdı.