61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’da bu gece meydana gelen trafik kazasında 5 genç hayatını kaybetti.

Trabzon’da bu gece saat 02:00 sıralarında meydana gelen kazada 5 genç sıkıştıkları araçta hayatlarını kaybetti.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde 5 arkadaş her zaman olduğu gibi araçla Cumartesi günü akşamı ertesi gün Pazar tatili olduğu için gezintiye çıktı. Gece saatlerine araçla Ortahisar ve Akçaabat İlçeleri arasında tur atan arkadaşlardan daha sonra Üniversitesi öğrencisi 19 yaşında ki Burak Yılmaz’ı evine bırakmak istedi.

Bu nedenle Akçaabat’tan Trabzon’a doğru gelirken Karadeniz Sahil Yolu’nun şehir içi geçişi Beşirli Mevkiinde Orman Bölge Müdürlüğü önünde Azrail onları bekliyordu. İddialara göre Yaşar Kolaylı idaresinde, içerisinde 5 arkadaşın bulunduğu araç Orman Bölge Müdürlüğünün önüne geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası aynı istikamette giden Gürcistan Plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Kazada sürücü Yaşar Kolaylı ile aynı araçta bulunan 29 yaşında ki Eren Öztürk, 19 yaşında ki Burak Sivri, 31 yaşında ki Ali Merdan ve 30 yaşında ki Abdurrahim Yurdakul hayatını kaybetti. Kazanın ardından gençlerin cesetleri araç içine sıkışıştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile 5 gencin cesetleri hurdaya dönen aracın içerisinden çıkarılırken cenazeler daha sonra Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 


İŞTE HAYATINI KAYBEDENLER

YAŞAR KOLAYLI



ALİ MERDAN



BURAK SİVRİ



EREN ÖZTÜRK