GÖRÜNTÜ HABER: Levent USTABAŞI

İstanbul’dan akrabasının düğününe gelen Resul Aygün aracını yol kenarındaki yüksek voltajlı trafonun yanına çekti. Bir süre sonra araç henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev aldı.

61saat.com kameralarının an be an be çektiği görüntülerde aracın ön tarafından çıkan alevler sonrası araçta bir anda patlama oldu. Mahalle sakinlerine korku saçan patlama sırasında vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. 5 dakika içerisinde olay yerine gelen Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri duman çıkan araca kısa kol gömlekleri ile müdahale etmeleri dikkat çekti. Aracın ön kapağını açan itfaiye ekipleri bölgede emniyet tedbirlerini aldı.



Aracın tüple olan bağlantısı kesilirken, alevlerin trafoya sıçramaması büyük bir faciayı önledi. Aracın tamamen yandıktan sonra yanına gelen şoförü Aygün, “Eyvah amcamdan emanet almıştım. İstanbul’dan düğün için geldim. Bu nasıl oldu. Biri bana açıklasın” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Bazı vatandaşlarda cep telefonları ile çekim yaparken bazıları ise olayda can kaybı olmaması nedeniyle espri bile yaptı.

KAYNAK:61SAAT.COM