Atatürk Köşkü'nü ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerle sohbet eden Vali Kızılcık, kente gelen turistleri ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirterek, "Trabzon'umuz ve Doğu Karadeniz Bölgemizin güzelliklerinin yerli ve yabancı turistler tarafından rahatça görebilmesi için altyapı konusunda çalışmalar yapmaktayız. Gördüğünüz yanlışlıkları lütfen bizlere yazılı olarak bildirin" dedi.

Vali Kızılcık, kötü niyetli insanların yaptıkları yanlış hareketlerin, turizme zarar vermesine asla izin vermeyeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yanlış yapan turizmciler cezalarını ağır şekilde öder. Trabzon ve Doğu Karadeniz Bölgesi, son yıllarda önemli turizm destinasyonlarından biri haline geldi. Bu zamana kadar keşfedilmemiş bu turizm cennetini yerli ve yabancı turistlerin görmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sene ilk altı aylık veriler de gelişmeleri ortaya çıkarıyor. Ancak özellikle turizmle iştigal eden vatandaşlarımız bu konuda hassas olması gerekiyor. Trabzon'umuzun ve bölgemizin turizmden istenilen payı alması için herkes elini taşın altına koymalı."