Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Araklılı gönül elçilerinin de katıldığı iftar programında kas hastası olan Fatma Sezgin ile eşi Yaşar Sezgin’in evine konuk oldu.

Araklı Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına Sema Kızılcık’ın yanı sıra Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan’ın eşi Tuğba Tezcan ile gönül elçileri katıldı.

Gönül Elçileri Projesi ile Trabzon’da çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Sema Kızılcık, “19 Aralık 2012 tarihinde sayın başbakanımızın eşleri saygıdeğer hanımefendi Emine Erdoğan himayelerinde tüm Türkiye’de başlatılan seferberlik kapsamında gönül elçilerimiz ile çok önemli işler başardık. Trabzon’daki tüm gönül elçilerimiz ile yine Ramazan ayında il ve ilçelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi, yaşlı, hasta ailelerimiz için seferberlik başlattık. Onların evlerine giderek birlikte iftar yapıyor, dertleşiyor, sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Dün akşam da Araklılı kas hastalığı olan ailemiz için bir araya geldik. Bu ziyaretimiz hem ona hem de bize moral oldu” dedi.

Kas hastası olan Fatma Sezgin ise, kendisine gösterilen yakın ilgi karşısında mutlu olduğunu belirterek, Sema Kızılcık’a ve gönül elçilerine teşekkür etti.

İftar programına katılan bir doktor da yemekten sonra kas hastası Fatma Sezgin’in sağlığı ile yakından ilgilenerek onu muayene etti.