Kurumsal yemek hizmeti sektöründe ilk ve tek Türk şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren WinWin Yönetimi, geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar organizasyonunda bin 750 kişiye hizmet verdi. İnönü Mahallesi Fatih Devlet Hastanesi yanı, Kemerkaya Mahallesi eski Belediye binası arkası ve Kalkınma Mahallesi KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisi karşısında kurulan üç ayrı iftar çadırında Trabzonlularla buluşan şirket yöneticileri organizasyona katılanlarla birlikte oruçlarını açtılar.

WinWin Hizmet Yönetimi olarak iftar organizasyonuna Genel Müdür Ahmet Demir, Genel Müdür Yardımcısı Kamer Değer, Karadeniz Bölge Müdürü Sinan Bebek ve Satış Pazarlama Müdürü Kubilay Çil birlikte katıldılar. İstanbul’dan iftar organizasyonu için gelen Genel Müdür Ahmet Demir, Trabzon’da her sene bu etkinliği yapmaya çalıştıklarını ifade ederek “Ciddi bir katılımla halkımıza iftar hizmeti verdik. Trabzon’un üç ayrı yerinde bin 750 kişiyle iftar hizmeti vermek ve halkımızla birlikte orucumuzu açtığımız için çok mutluyuz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu organizasyonda, ilerleyen yıllarda da Trabzonlulara hizmet vererek onları memnun etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Karadeniz Bölgesi Müdürü Sinan Bebek ise iftar organizasyonu düzenlenmesinde kendilerine yardımcı olan Trabzon Belediyesi Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ve Trabzon Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hacı Nail Altunay’a teşekkür ettiklerini söyledi. WİNWİN'DEN TRABZON’DA BİN 750 KİŞİYE İFTAR

WİNWİN'DEN TRABZON’DA BİN 750 KİŞİYE İFTAR

WİNWİN'DEN TRABZON’DA BİN 750 KİŞİYE İFTAR

WİNWİN'DEN TRABZON’DA BİN 750 KİŞİYE İFTAR

WİNWİN'DEN TRABZON’DA BİN 750 KİŞİYE İFTAR