TRABZON’DA yasak aşk sonucu hamile kaldığını öğrendiği kız kardeşi Hasret G.'yi (20) önce bıçakla yaraladı, ardından da üç gün sonra tabancayla vurdu. Genç kadının karnındaki yasak aşkın meyvesi dünyayı görmeden anne karnında öldü. Tutuklanan ağabey Muhammet G., hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis isteyen savcı, zarar ve tehlikenin ağırlığına göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine sanığın on üç yıldan yirmi yıla kadar da hapis verilebileceği belirtti.
TRABZON'DA yasak aşk sonucu hamile kaldığını öğrendiği kız kardeşi Hasret G.'yi (20) önce bıçakla yaraladı, ardından da üç gün sonra tabancayla vurdu. Genç kadının karnındaki yasak aşkın meyvesi dünyayı görmeden anne karnında öldü. Tutuklanan ağabey Muhammet G., hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis isteyen savcı, zarar ve tehlikenin ağırlığına göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine sanığın on üç yıldan yirmi yıla kadar da hapis verilebileceği belirtti.

BIÇAKLANDI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Trabzon'un 3. Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde 13 Haziran 2014 tarihinde kız kardeşinin B.A. adli kişiden hamile kaldığı öğrenin Muhammet G., bu olayı gurur meselesi yaparak evinin kapısında kardeşini sırtından bıçakladı. Yaralanan Hasret G. kaldırıldığı hastanede kendi kendini yaraladığı belirterek, ağabeyini ele vermedi. Hasret G. tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

BU SEFER TABANCAYLA VURDU

Bu olaydan tüm üç gün sonra 16 Haziran 2014 günü köyüne giderek dedesine ait tabancayı alarak şehre dönen Muhammet G., annesi S.G.'yi arayarak kardeşini sordu. Kardeşini telefona isteyen Muhammet G. kardeşinin evde olduğunu emin olunca evin yolunu tuttu. Gece yarısı vardığı evde bir süre kardeşiyle oturan Muhammet G. daha sonra silahını çekerek kardeşine ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine 6 kurşun isabet eden Hasret G. kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hasret G. olaydan bir sün sonra da karnındaki bebeğini kaybetti.

TUTUKLANAN AĞABEYE DAVA AÇILDI

Kardeşinin yaptığının gururuna dokunduğunu elini kana buladığını belirten Muhammet G. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis isteyen Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Tunçer, zarar ve tehlikenin ağırlığına göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine sanığın on üç yıldan yirmi yıla kadar da hapis verilebileceği belirtti. Savcı Tunçer, hazırladığı iddianameyi Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.  


KAYNAK: GÜNEBAKIŞ GAZETESİ