61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere’de ilginç bir olay yaşanıyor. DSİ tarafından yapıldığı ileri sürülen Otogalericiler Sitesinin olduğu bölgedeki köprünün buradaki esnaflar tarafından kapatıldığı iddia edildi. 
Köprüyü fotoğraflayan ve sosyal medya hesabından paylaşan Ortahisar Belediyesi İYİ Partili Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, “Moda bu oldu bu şehirde toprakla kapatma! 
Sorun nedir toz mu? Esnaf İçin bir kamyonluk asfalt kaplama yapamayan belediye her gün önünden geçiyorsunuz ayıptır günahtır...
Bu Değirmendere’de dünyanın ortasında yapılan törenle açılışı, bir kamyon çakılla kapanışı yapılan köprü” ifadelerini kullandı. 
61saat muhabirinin telefon ile aradığı Çakıroğlu, “Oradan geçince çok toz oluyormuş. Bu nedenle kapatılmış. Bu köprü bir süredir bu şekilde. Esnafın talebi var. O talebe kulak vermeyen kamu idaresi var. Ona da tepki koyan vatandaş kesimi var. Bir vatandaş kesimi de bunun mağduriyetini yaşıyor. Bu bir ihtiyaçsa, ihtiyaca binaen yapıldıysa kullanılmalı. Değildiyse neden yapıldı?
 Olumsuzluk yaratıyorsa, olumsuzluğu bertaraf edecek iradenin buna çözüm üretmesi gerekiyor” dedi.