61SAAT HABER SERVİSİ - Olay Trabzon’un Köprübaşı İlçesi Büyükdoğanlı Mahallesinde meydana geldi. Hafta sonu saat 09:00 sıralarında jandarma ihbar hattını arayan vatandaşlar yol kenarında çürümeye başlamış 14 yaşında bir çocuk cesedi ile karşılaştıklarını belirtti. 

Bunun üzerine olay yerine hareket eden jandarma yaptığı incelemede yol kenarında suyun içerisinde çürümeye başlamış cesedin 23 Mart 2013 tarihinden beri kayıp şahıs olarak aranan Hasan Bulut  adlı 14 yaşında ki çocuğa ait olduğunu anlaşıldı.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken olay yeri inceleme timi ile yapılan araştırmada ise Hasan Bulut'un yaklaşık 80 metrelik yükseklikten düşmesi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.  

Olay yerinde hayatını kaybettiği kaydedilen gencin cesedinin kaybolduğu tarihten sonra yaklaşık 1 ay içerisinde bulunması ise şaşkınlık yarattı.

Hasan Bulut'un ailesine haber verilirken cesedi ise Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bulut'un cenazesi ailesi tarafından alınırken Beşköy Büyükdoğanlı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM