61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPCÜ

Trabzon'da sabah saatlerinede polise gelen bu telefon şok etkisi yarattı.
 

Karadeniz Sahil Yolu Beşirli mevki son cepte sabah sporu için sahile inen vatandaşlar tarafından erkek bir cesedin göründüğü ihbarı üzerine güvelik güçleri ve arama kurtarma ekibi bölgeye gitti.

2 GÜNDÜR KAYIP

Kayalıklarda görülen cesedin 2 gün önce kimliği, telefonu ve gözlüğü kayalıklarda bulunan Yunus Emre Aydın'ın olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Trabzon Toklu Mahallesi’nde oturan Ankara Gazi Üniversitesi’nde okuyan Yunus Emre Aydın, psikolojik sorunlarının olduğu ve Ankara'da devlet yurdundan atıldığı ifade edildi.

'BENİ BEKLEMEYİN'

Yaşanan bu olaylar sonrasında Trabzon'a gelen Aydın, ailesiyle görüştükten sonra tekrar Ankara'ya dönmek için yola çıktı. 5 kardeşten biri olan Aydın, ağabeyini arayarak “Eve geç geleceğim beni beklemeyin” dedi.

Sonrasında Ankara’ya gitmek için otobüs bileti aldı. Akşam saat 19.00’da kalkacak olan otobüs için aldığı biletin başkasına da satılması üzerine otobüsten inerek Ankara’ya gitmekten vazgeçti.

AİLEYE KIZDI, EVİ TERK ETTİ

Psikolojik sorunlarının olduğu ifadel edilen Emre Ankara’ya gitmekten de vazgeçip önceki gece Beşirli sahiline gitti.

Burada kayalıklarda oturan genç en son kendisini telefonla arayan ağabeyiyle görüşerek, “Ağabey ben eve geç geleceğim. Beni beklemeyin” dediği öğrenildi.

Telefon görüşmesinden sonra eve hiç gitmeyen genci ağabeyi tekrar aradı ancak telefona kayalıklarda balık tutan bir kişi çıktı.

BALIKÇI TELEFONUNU AÇTI

Çağrı sesi üzerine telefonun cevap verdiğini belirten balıkçı, “telefon ve bir gözlük var burada. Beşirli sahilde, gelin benden telefonu alın” dedi.

Olay yerine giden ağabey ve babası balıkçıdan telefonu aldıktan sonra polise haber verdi. İlk gün yapılan aramaların ardından Yunus Emre Aydın'ın cesedi bulunamadı.

AYDIN'IN CESEDİ KARAYA VURDU


Bu sabah vatandaşlardan gelen ihbar üzerine arama kurtarma ekipleri bölgeye tekrar giderek Yunus Emre Aydın'ın cesedini denizden çıkardı.