Trabzon'da  toplantı, gösteri, yürüyüş ve miting alanlarının belirlendiği bildirildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte yapılan yeni düzenlemelerle toplantı yeri, yürüyüş güzergahı, miting alanı, afiş ve pankartların asılacağı yerler ile araç park yerlerinin belirlendiği belirtildi.

Toplanma yeri, yürüyüş güzergahı ve anfi tiyatro miting alanı için toplanma yerinin Kemerkaya Mahallesi, Kanuni Anadolu Lisesi karşısında bulunan Kanuni Heykeli yanı olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yürüyüş güzergahı olarak toplanma yerinin hemen karşısında bulunan üst geçit kullanılacak. Belediye Otobüs Durakları'ndan Ahmet Şener Parkı'na giriş yapılmak suretiyle buradaki miting alanına intikal edecektir. Bunlara alternatif olarak Cumhuriyet Caddesi Funda Otel önü ile Demir Grand Oteli arasında kalan yer toplanma yeri, Özel İdare Kavşağı, Kahramanmaraş Caddesi yürüyüş güzergahı, eski belediye binası önü de miting alanı olarak tespit edilmiştir. Valilik önündeki miting alanı ise İnönü Caddesi, Ahmet Can Bali Sokak ile Yüzbaşı  Emrullah Sokak arasında kalan alan olarak belirlenmiştir"

Açıklamada, afiş ve pankartların ise Trabzon Belediyesince tespit edilen yerlere asılabileceği vurgulanarak, konuşmacılar ve görevlilerin otoları haricindeki otoların toplantı alanına sokulmayacağı, bunların haricindeki araçların ise miting alanına yakın araç park yerleri ve diğer otoparklarda park edilecekleri de kaydedildi. - Trabzon