Doğu Karadeniz'e yönelik yayın yapan Karadeniz Haberci Dergisinin bölge okurları arasında geleneksel olarak düzenlediği 'Yılın Enleri' listesini girenler ödüllerini aldı.
Ankara'da bir otelde düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Karadeniz Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Figen Çakmak, Karadeniz bölgesine yönelik 'Yılın En'leri' sosyal etkinliği ile önemli bir olaya imza attıklarını söyledi. Bu organizasyonların bölgenin sivil toplum kuruluşları ile özel, tüzel, kamu kurumlarını bir araya getirdiğini, aynı zamanda bölgeye hizmet veren kişi ve kurumların okur anketleri sonucu ödüllendirildiğini vurgulayan Çakmak, "Bu sosyal etkinliğimiz bölgemizin kamu, kurum ve sivil toplumunun itici gücü olmuş ve olmaya devam edecektir" dedi.

EN İYİ OTEL 
Ödül töreninde en dikkat çeken ve merak edilen ödüllerden bir tanesi de turizm bölgesi olan Karadeniz’de yılın oteli ödülünü kimin alacağıydı. Bu ödüle Trabzon’da hizmet veren Nov Otel layık görüldü. Otelin deneyimli ve tecrübeli Genel Müdürü Tuncay Beyaz ödülünü alarak, “Bölgemizin geleceği turizmdir. Bunun artık tüm bölge farkında. Karadeniz’in turizm alanındaki yükselişini sürdürmek için hep birlikte daha çok şeyler yapmamız gereklidir” ifadelerini kullandı.