İntihar ettiği ileri sürülen Ahmet Arslan’ın organları ailesi tarafından 4 kişiye nakledilmek üzere bağışlandı. Arslan ailesi, çocuklarını kaybetmenin derin acısını yaşarken, dört kişiye umut olmaları bir nebze olsun moral verdi.

Edinilen bilgiye göre, Koca-eli’nin Gebze ilçesinde yaşayan ve bir şirkette tır şoförlüğü yapan Ahmet Arslan (36)  silahla başına ateş ederek intihar etti. Yaşanan olay sonrasında başından ağır yaralanarak Gebze Fatih Hastanesi’ne kaldırılan şahıs, buradan Darıca Farabi Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede hayata tutunamayan Ahmet Arslan’ın babası Ali Arslan’a ve ağabeyi Mahmut Arslan’a yetkililer çocuklarının organlarını bağışlamak isteyip istemediklerini sordu. Ailenin organ bağışına evet demesinden sonra Ahmet Arslan ameliyata alındı. Organ nakli için ameliyata alınan Ahmet Arslan’ın kalbi, karaciğeri, korneası ve böbrekleri İstanbul’da bulunan ve organ nakli bekleyen hastalara nakledilmek üzere gönderildi.

Ailenin çocuklarını kaybetmenin derin acısını yaşarken, dört kişiye umut olmaları bir nebze olsun moral verdi.
 
Cenazesi Trabzon’a getirilen Arslan ise, Çarşıbaşı Merkez Eski Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Burunbaşı Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.