O Ses Türkiye'nin bu akşam ki bölümüne Trabzon'dan katılan Dilay Hacıosmanoğlu. Sıradışı yaşam öyküsüyle dikkatleri çekti. Futbol oynamayı seven ve futbol takımında olan yarışmacı şarkısına başlar başlamaz Gökhan Özoğuz hemen döndü.
Şebnem Ferah'tan Ben Sana Hala Aşığım şarkısını seslendiren Dilay Hacıosmanoğlu'nun şarkısı bitmeden Murat Boz'da döndü.
Sözü alan Acun yarışmacının futbolcu olduğunu ve Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu hatırlatırcasına Dilay'ın soyismine dem vurdu..

Dilay'ı kendi takımlarına katmak için Murat ve Gökhan kıyasıya bir rekabete girdiler.. Dilay'ın Türk halk müziği seslendirmesinin ardından  Murat Boz ve Gökhan Özoğuz tatlı bir çekişmeye girdiler..

Murat Boz: Bu şarkı icrası bakımından çok zor. Türkiye'nin önemli kadın şarkıcılarından birsinin. Bu şarkıuı söylemek yürek ister. Ben bu şarkının hakkını verdiğini düşünüyorum. Şebnem Ferah vurguları vardı. 

Athena Gökhan: Biyerde kaymalar oluyor. Şebnem söylemen benim için bir tık önde. Ufak kayıklıklar var. Sesinin karakterini beğendim. Orjinal bir tadın var

Birbirinden farklı kategorilerde birbirinden renkli seslerin sevilen parçaları seslendirdiği yarışmada zaman zaman jüri arasındaki atışmalar güldürürken, bazen de hüzünlü şarkılar duygulandırıyor. Yapımcılığını ve programın sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği yarışmanın bu seneki jüri üyeleri Hadise, Murat Boz ve bu sene yeni katılan Gökhan Özoğuz ve Ebru Gündeş.