İŞTE O KLİBİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çocukluk döneminden beri müzik yapma hayalinin bulunduğunu belirten Dr. Kant, müziği maddi gelirden ziyade zevk için yaptığını belirterek, muayene ettiği bazı hastalarının klibini izlediklerini söyleyerek çok şaşırdıklarını kaydetti. İlk albümünü 2007 yılında çıkardığını belirten Dr. Kant, "Benim için müzik hobinin ötesine geçen bir uğraş oldu. 2007 yılında Uzun Sokak adlı bir albüm çıkardım. Ondan önce sahne müziği yapıyordum ancak 2007 yılında çektiğimiz klip ile çocukluk hayalimi gerçekleştirdim. Çekilen o klip de özellikle yerel kanallarda yayınlandı. Klibi İstanbul Hadımköy’de çektik. Profosyonel anlamda bütün teknikler kullanıldı. Maliyeti de çok büyük oldu" dedi.

Doktorluğun yanı sıra müziği de çok sevdiğini belirten Dr. Kant, "Birini tercih etmek çok kolay değil. İkisi de benim çok severek yaptığım işler. Birini ötekisine tercih edemem. Maddi anlamda müziğin bana bir katkı yok. Müzikten albüm yaparak para kazanma şansı yok. Diğer sahne ve konserlerle işim gereği çok fazla zamanım olmuyor. Müziği maddi gelir değil zevk için yapıyorum" diye konuştu.

Sanatçı Ferhat Göçer'in de doktor olduğunu ancak Göçer'in tercih hakkını müzikten yana kullandığını ifade eden Dr. Kant, "O hakkını müzikten yana kullandı. Bildiğim kadarıyla sadece müzikle ilgileniyor. O tercih benim için çok kolay olmazdı. Ben olsaydım doktorluğu devam ettirirdim diye düşünüyorum. Müzikle son 1-2 yıldır pek ilgilenemiyorum. Hastanede işlerim çok yoğun. Müziğe ağırlık veremiyorum 1-2 yıldır sadece özel konserler yapıyoruz. Büyük organizasyonlar yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muayene ettiği hastaların kendisini gördüğünde şaşırdığını da belirten Dr. Kant, " Bazı hastalarım beni görünce önce şaşırıyor sonrada biz sizin klipinizi televizyonda görmüştük diyorlar" şeklinde konuştu.