61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’u yıkan haber… Trabzon’da bir süredir kanser tedavisi gören, Esila Keleş, hayatını kaybetti. Ailesi Esila’nın tedavisini, yaşama umudunu, mutluluklarını ve mücadelesini yayınladığı sosyal medya hesabından bugün acı haberi sevenlerine duyurdu. 
Dün fenalaşan ve yoğun bakım ünitesine alınan Esila, ne yazıkki doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Esila’dan geriye sosyal medya hesabından yayınladığı kanserle mücadelesini içeren fotoğrafları ve videoları kalırken herkes büyük bir üzüntüye boğuldu. 
Esila’nın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Arsin’in Örnek Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. 

TRABZONSPORLU FUTBOLCULARDA MESAJ YAYINLAMIŞTI
Arsin Belediye Meclis Üyesi Zeki Çin’de sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, “Örnekköy halkından İhsan Keleş’in biricik kızı melek yüzlü yavrusu vefat etmiştir. Cenaze namazı ikindi namazına müteakip Örnek Köyünde kılınacaktır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. 
Esilanı’nın kanserle mücadelesi Trabzonsporlu futbolcularında dikkatini çekmişti. Trabzonsporlu futbolcular Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve eski bordo-mavili oyuncu Olcay Şahan o dönem Esila için bir destek mesajı yayınlamış ve geçmiş olsun dileklerini iletmişti. 
Bordo-Mavili oyuncuların kendisi için yayınladığı video mesajı kendi hesabından paylaşan Esila ise, “Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşıyorum diyebilirim. Benim için bir birinden değerli 3 futbolcu hastanede yatarken bir video ile geçmiş olsun diyor. Buraya ne yazsam duygularımı size anlatamam. Sizinle gurur duyuyoruz. Trabzonspor’un gururları” ifadelerini kullanmıştı.