Vali Öz’den, Gazi Polis Memuru Kamil Şeremet’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 12 Ocak 2016 tarihinde Cizre’de bir operasyon sırasında terör örgütü mensuplarıyla girdiği mücadele sonucunda bacağından yaralanan Özel Harekat Polisi Kamil Şeremet’i Pelitli’deki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gazimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Öz, “Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu vatan toprağının sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalması için canını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Ülke olarak zor bir coğrafyadayız. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi terör saldırılarıyla sekteye uğratmak isteyenler oluyor. Ama devletimiz çok güçlüdür. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizle bu vatanın bir karış toprağının hiç kimseye verilemeyeceğini ortaya koyuyoruz. Bu süreçte maalesef canını veren şehitlerimiz gibi çeşitli yerlerinden yaralanan gazilerimiz de oluyor. Onların fedakarlıklarını hiçbir zaman unutamayız. Burada hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

Vali Öz’ün kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren gazi Kamil Şeremet ise, “Sayın valim başta olmak üzere beni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten büyükşehir belediye başkanıma, Garnizon kotumatınıma, emniyet müdürüme ve özel harekat şube müdürüme çok teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle beni onurlandırdınız. Bu vatan toprağında ebediyete kadar bağımsız bir şekilde yaşamak için gerekirse canımı da seve seve veririm” diye konuştu.