61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un, Alanyaspor ile Medical Park Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmada Kuzey kale arkasında bulunan bir grup çocuğa Sedat Peker’in ismi ve kendisine ait olduğu iddia edilen bir sözün harflerinden oluşan tişörtler giydirilmişti.

RANT İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Bunun ardından Trabzonlu Gençler Başkanı Mehmet Fındıkçı, kendisini tribünde rant ile ilgili suçladıkları iddialarına cevap verdi.

KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEDİK

Fındıkçı, görüntülü olarak yaptığı açıklamada, “Malum pankarı Sedat Peker’e moral verme amaçlı yapıklarını ifade ederek, “Kimseyi kırmak istemedik. Statta olması şık olmadı. Tabzonspor’a zarar verdiğim için tüm Trabzonspor sevdalılarından özür dilerim” dedi.

İLK VAZGEÇEN SİZDİNİZ

Rant konusunda Fındıkçı, “Önceki zamanlarda 25-300 bilet alıp gelmiyordunuz. Bu yıl da 50 liradan siz satıyorsunuz. Ben para toplamıyorum. Siz istediğinizi yaparsınız ben karışmam. Başkan Muharrem Usta ile de toplanmıştık Kendisi de toplanmamızı istedi ve ilk vazgeçen siz oldunuz” diye konuştu.

62 TEMSİLCİLİĞE SAHİBİZ

Türkiye’de 62 temsilciliğe sahip bir dernek olduklarını söyleyen Fındıkçı, “2 bin 250 bilet dağıttık. 1 lira para almadık. 100 bilet ayırıp satıp derneğin kirasını veririz 12 bin lira diye. 40 tane satabildik 4 bin lira verebildik.” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANINI SEVDİĞİM İÇİN GICIK OLUYORLAR

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da bahseden Fındıkçı, “Sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum diye herkes bana gıcık oluyor. Ben bu işi severek yapıyorum. Grubumdaki kişileri tehdit ediyorsunuz. Onları tehdit etmeyin. Onlar 14-15 yaşından beri yanımda yetişti. Benim bir gelirim ve beklentim yok. Bırak deseydiniz bırakırdım” dedi.