İstanbul Beşiktaş’ta emniyet güçlerini ve sivilleri hedef alan terör saldırılarından dolayı Trabzon’da ASKON Dernek Başkanı Yılmaz Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri, farkındalık oluşturmak adına polis merkezlerini ziyaret etti.

ASKON( Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Trabzon Şubesi Başkanı Yılmaz Karadeniz, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle birlikte herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle, son dönemde yaşanan terör saldırılarını, özellikle de Beşiktaş’ta emniyet güçlerini hedef alan saldırıya dikkat çekmek amacıyla Trabzon’da bulunan iki polis merkezini ziyaret etti. ASKON üyeleri,  ziyaret ettikleri merkezlerde polislere tatlı ikram etti. 

İlk olarak Çarşı Polis Merkezini ziyaret eden ASKON Dernek Başkanı Yılmaz Karadeniz, emniyet amiri Bayram Ali Çebi’ye,  ”Her zaman emniyetimizin polisimizin yanındayız, başınız sağ olsun. Beşiktaş’ta şehit olan polislerimiz için size yani meslektaşlarına başsağlığında bulunmak istedik” dedi. 
Emniyet Amiri Çebi ise bu tarz desteklere ihtiyaçları olduğunu, halkın yanlarında olmasının onlara güç verdiğini söyledi.

Ardından Taksim Polis Merkezini ziyaret eden ASKON, Emniyet Amiri Oğulcan Aydın’a da başsağlığında bulundu.