Türkiye'de 'kadına şiddet' konusunda hemen her gün yeni bir olay yaşanırken, bunun tam bir haber Zonguldak'tan geldi. Kentteki bir yerel gazete sahibinin kendisi hakkında yazdığı asılsız köşe yazılarına ve haberlere tepki gösteren kadın gazeteci, söz konusu kişiyi herkesin ortasında tekme tokat dövdü.

Olay Zonguldak'ya yaşandı. Kentin yerel gazetelerinden birinin sahibi olan ve başta siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları, gazeteciler olmak üzere hedef aldığı kişilerin isimlerini vermeden yazılar kaleme aldığı iddia edilen Ali Rıza Tığ son yazısında kadın meslektaşını hedef aldı.

Kentteki başka bir yerel gazetenin sahibi olan Trabzonlu Alev Uzunbaş, Tığ'ın bu yazısının ardından kendisine ulaşarak hem yazının yalan olduğunu iletti, hem de 'ilk görüştükleri yerde bu yazının hesabını soracağını' söyledi.

Belediye'nin bahçesi boks ringine döndü
Uzunbaş, kaleme aldığı yazılar nedeniyle hakkında çok sayıda suç duyurusu olan Ali Rıza Tığ ile Nebioğlu Belediyesi'nde karşılaştı.

Tığ'ın yanına giderek yazılarındaki yalanlarla ilgili tepkisini gösteren Uzunbaş, daha sonra Tığ'ı tekme tokat dövdü.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Tığ'ın ürktüğü, kaçmaya çalıştığı ve karşılık veremediği görülüyor.Görüntülere göre araya girmeye çalışan Tığ'ın personeli Özlem Bıçak da olaya dahil oluyor ve o da yumruklardan nasibini alıyor. (Yeni Şafak)